Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Η μικρή μονάδα μέσα στην αύρα

Αν είμαστε σκιές της τέταρτης διάστασης τότε η πληροφορία της στο νου κρύβεται σε αυτήν τη διάφανη σφαίρα στο Τσάκρας της ενόρασης, ακριβώς στο μέτωπο δηλαδή εσωτερικά του κρανίου, άμεσα συνυφασμένη με τη μεμβράνη του φλοιού του εγκεφάλου, που ενεργοποιείται εν ξηρω υπό μορφή σπίθας και εντύπωσης της πληροφορίας στο υπεριώδες και στο νου αντίστοιχα. Η ενόραση έχει άμεση σχέση με την αύρα μας. Υποθέτω μέσω της ψυχής!

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Όλο ευθεία και βγήκαμε από το ίσιωμα!

Κάτι σαν την Αντίληψη

 Η Υπερευαισθησία είναι η Διαφάνεια. Η Διαφάνεια δηλαδή όπου η πραγματικότητα ορίζει τη Διαύγεια της αύρας της Γης σε σχέση με τις πληροφορίες των μαγνητικών πεδίων της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας στο Σύμπαν. Τα ηλεκτρικά πεδία είναι οι απινιδωτές των μαγνητικών.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Ερχόμαστε με ένα Σ'αγαπώ και ξεκινάει μία ηλιακή έκρηξη. Η καταιγίδα της φέρνει το νου στη βαρύτητα! 

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Αν ο Ήλιος λάμπει σαν λάμπα φθορίου φταίει γιατί στο υπέρυθρο έχουν ανακατευτεί οι διαστάσεις κι έχουν παρεξηγήσει τη λογική της ψυχής σε σχέση με την αντιύλη. Η λογική αυτή έχει να κάνει με τις ταλαντώσεις 'εκτόνωσης' της σκέψης. Όλων μας!
Έχω μία εντύπωση ότι οι κότες αντιλαμβάνονται στα μακρά ραδιοκύματα. Όπως και το ότι η ατμόσφαιρα της Γης είναι κάτι σαν την αύρα της που μπορεί να δώσει εικόνες, ήχους και πληροφορίες κόσμων μέσα από την παγκόσμια εναρμόνιση μας με τη Φύση σε σχέση με το Σύμπαν.
Μπορεί η ζήλεια να προκαλείται από την καταλυτική αντίδραση της χημικής ένωσης της γνώσης με τον αισθησιασμό.